Ingredients:
1 cabra de mar d’1 kg
1 dent d’all
1 porro
1 ceba
6 cullerades d’oli d’oliva picual
½ de brandy
3 cullerades de salsa de tomàquet casolana
Tabasco
Mantega
Sal
Julivert
Pa ratllat
Coure la cabra en aigua freda i sal. Coure 18 minuts desde que comença a bullir. Deixar entebiar i obrir. Recuperar el corall i els líquids. Recuperar la carn de potes i picar.
Mwntrestant, sofregir eoli l’all, el porro i la ceba ben picats. Quan són ben sofregits, aferir la carn del txangurro picada, la salsa de tomàquet i el brandy. Ofegar lentament. Rectificar de sal, pebre i aferir unes gotes de tabasco.
Farcir la closca de la cabra amb el sofregit i cpobrir de pa ratllat i julivert. Posar unes boletes de mantega gratinar uns minuts.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario