30 ml (2 cullerades) de mirin
60 ml (1/4 tassa) de sake
1 cullerada i mitja de sucre
2 cullerades de ceba tendrá picada (part verda)
1 culleradeta d’oli de sèsam
1 albergínia
1 cullerada de llavors de sèsam blanc torrat
Oli vegetal per fregir
Barrejar en una cassola el miso, el mirin i el sake i barrejar amb una espátula fins que aconseguir una barreja uniforme. Afegir el sucre i colocar la cassola al foc suau. Deixar coure la barreja fins que agafi cert cos (uns 5 minuts). Afegir la ceba tendrá i l’oli de sèsam. Reservar.
Tallar l’albergínia en cups de 4 cm de costat i fregir-los en oli abundant a uns 170ºC fins que estiguin cuits i daurats per dins.
Servir amb la salsa de miso per sobre i llavors de sèsam.
1 comentario:
Però quina bona pinta...!
Si porto un vi fem un canvi?
clara
Publicar un comentario