Que la tonyina vermella és un producte de luxe ja ho sabem i últimament sens diu que és com unes sabates de cocodril: car i en perill d'extició.
Mireu com s'ho van fer els de Balfegó al Casino de Madrid –empresa que captura tonyines a la costa de tarragona i les engreixa– per a donar-se a conèixer. Sembla la presentació d'una nova pel.lícula, però no sabria dir qui es l'actriu i qui el director.
lunes, 2 de mayo de 2011
L'Accelerador de ginebra
L'altre dia, a la radio, parlaven de temes de física, de l'univers... En un moment donat van parlar de l'accelerador de ginebra referint-se, òbviament, a l'accelerador de partícules de Ginebra.
En tot cas no vaig podr evitar de pensar en un aparell destinat accelerar, de no se quina manera, el destil.lat que tan ens agrada, potser per a millorar el sabor dels gintònics o potser per a servir-los més ràpid.
Ara hauran d'inventar un cristial.litzador de glassons o un impulsor de tòniques. Tot sigui per a evolucionar en el món, cada cop més complex, dels gintònics.
En tot cas no vaig podr evitar de pensar en un aparell destinat accelerar, de no se quina manera, el destil.lat que tan ens agrada, potser per a millorar el sabor dels gintònics o potser per a servir-los més ràpid.
Ara hauran d'inventar un cristial.litzador de glassons o un impulsor de tòniques. Tot sigui per a evolucionar en el món, cada cop més complex, dels gintònics.
jueves, 14 de abril de 2011
BOTIGA DE PRODUCTES JAPONESOS
La majoria de productes els trobareu en botigues físiques, però potser us interessa aquesta botiga virtual.
www.kodo.es
www.kodo.es
viernes, 17 de diciembre de 2010
Recepta-Acudit
RECETA DE PAVO AL WHISKY
INGREDIENTES
1 pavo de tres kg
1 botella de whisky
150g. de panceta
aceite de oliva
pimienta y sal.
PREPERACCION
1º tomarse un buen vaso de whisky antes de comenzar.
2º rellenar el pavo con la panceta,salpimentarlo y echarle un chorrito de aceite de oliva.
3º precalentar el horno a 180º durante 10 minutos.
4º mientras se calienta el horno servirse otro pelotazo de whisky.
5º meter el pavo en el horno.
6º mientras el pavo esta en el horno,tomarse otro pelotazo y cantarle una mijita al pavo.
7º subir el horno a 220,darle caña al derbostato y esberar veinte binutos.
8º servirse otro belotasso.
9º al cabo de un drato,abrir el horno para condrolar y echar un chodrito de guiqui al babo y otro a uno bismo.
10º darle la guerta al babo.
11º gantarle un billanssico al babo mientra sa chicharra.
12º redirar el babo del horno,si se te dresbala,busca al babo bo er suelo.
13º odro pelotazo pa inicia la busqueda.
14º darsse un jardasso al resfalar con la grassa del suelo.
15º broba la sarssa que ya estara fresguida.
16º tomarse otra copita e invida al babo que esda al lao dunbao.
17º indendar levandarse y desidir gue en el suelo se esda de gojones.
18º abarese la barienda,enguendra al babo en el bassillo, lo dira a la bassura y de forma la de dio.
19º domarse odro guiki.
20º y ahora a come.....y er babo?....donde esda er babo?.....el io buta se bebio er guiqui y sa io.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)