miércoles, 28 de mayo de 2008

FLAMICHE DE PORROS

(4-6 persones)

Ingredients:

Una base de massa brisa
500 grs de porros emincé
150 grs de ceba emincé
50 grs de mantega
200 grs de formatge emmental ratllat
750 grs de beixamel espessa (dossier tècnica culinària)
1 ou

Elaboració:

Coure al blanc la massa brisa en un motlle de tartaleta (és dir, cobert amb aper de plata). Retirar del forn. Opcionalment, pintar la superfície i fornejar uns minuts més per crear una crosta impermeable.
Ofegar sense agafar color el porro i la ceba amb la mantega. Afegir a la verdura la beixamel. Afegir la meitat del formatge i remenar. Quan ha abaixat la temperatura, incoporar l’ou. Rectificar de sal, pebre i nou moscada.
Incorporar la barreja dins del motllo de pasta brisa. Cobrir amb la resta de formatge i fornejar uns 15 minuts a 200 º, fins que el formatge sigui daurat.

No hay comentarios: