viernes, 23 de mayo de 2008

SOPA DE CEBA I FARIGOLA

6 persones

Sopa de ceba

          500 gr de ceba emincé

          80 gr mantega

          1 l. Fons de gallina

          4 branquetes de farigola fresca

Ofegar ceba sense que agafi color (a foc lent) i que vagi evaporant aigua. Afegir el fons i deixar coure 1h. Triturar amb túrmix, afegir farigola i bullir uns minuts. Rectificar de sabor i textura (he de quedar com una crema lleugera). Reservar.

Al pase per ració

          200 gr de sopa de ceba

          4 branquetes de farigola

          1 ou fresc

          1 llesca de pa rústic torrada i racada amb all subtilment

Bullir la sopa, afegir farigola i tapar. Deixar infusionar. Fer l’ou poché en aigua acidulada i posar sobre d’un plat fons, cobrir amb la sopa ben calenta (sense la farigola) i tapar amb la llesqueta de pa just en el moment de servir.

No hay comentarios: