Aquesta última classe del nostre flamant curs de cuina ha suposat un canvi substancial per part de tres vàndols ben diferentciats: el dels professor, el dels dos alumnes i el dels convidats.
Per una banda hom ha entès que tres receptes eren massa per dur-les a terme en el temps de què normalment disposem (si es fés el curs els dissabtes n'hi hauria més, però què hi farem: despedides de solter, despedides del curs esportiu, sopars despedida, despedides, despedides, despedides...).
D'altra banda, els alumnes han assistit amb un altre tarannà: més conscients de què aquí es ve a fer feina i alhora queixosos (quasi plorosos) dels comentaris d'aquest blog referents a l'última classe (mariques).
Finalment, uns convidats que han semblat venir acollonits per les humils propostes que un fa sobre els vins que es podrien dur. No us penseu que parlo de propostes de preus exhorbitants o impossibles de trobar. Simplement propostes generals que el convidat pot seguir si li plau (o sigui, si la hi pela). Però al mateix temps conscient de què venien a quelcom una mica seriós (la Noe amenaça en venir amb una llibreta per apuntar a la pròxima classe, de l'experiència que està adquirint).
Ahí van les receptes (que com sempre trobareu en l'apartat de RECEPTES DEL CURS):
ARRÒS MARINER AMB CASTANYONS I CLOÏSSSES: Recepta resultona, molt marinera, certament. extreta de la web del malaurat programa Cuines de TV3 (renovarse o morir, nens). En comptes de castanyons, sípia de platja, i uns quants musclos (en arribar al mercat l'impacte va ser fort: preus d'infart, com per prendre foc a l'edifici, vaja). El romesco el vam fer a consciència. Al final, amb les presses, vam posar l'arròs massa aviat: es va passar una mica pq el vam fer esperar.
LLUÇ EN SALSA VERDA I CLOÏSSES
VINS: (això ens ho hauriem de currar més perquè ningú va apuntar la marca. Proposo que sigui cosa del Pol, que li va el Peñín): rosat del navarra, blanc d'Alella, blanc portuguès del Minho.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario