(4 persones)
Ingredients
4 talls de llom de lluç de 180 grs. Cada un
40 grs d’oli d’oliva
4 alls grossos ciselé
200 grs de ceba ciselé
2 c.c. de farina
100 grs de vi blanc
100 grs de fumet de peix
12 cloïsses
4 c.s. de julivert picat
60 grs d’oli d’oliva
Preparació
Calentar l’oli en una cassola i ofegar els alls, afegir la ceba i deixar pochar lentament per què es cogui sense que agafi color. Quan sigui cuita, afegir la farina, ofegar un minut i mullar amb el vi. Deixar evaporar. Afegir el fumet i coure fins que redueixi a la meitat.
En aquest moment, afegir els talls de lluç previament salats amb la pell cap amunt. Coure lentament i decantar una mica crua. Reservar-la en un recipient tapat.
En un altre recipient, obrir les cloïsses i reservar.
Afegir el suc de les cloïsses a la salsa del peix i reduir-la fins a textura i sabor desitjats. Afegir llavors l’oli d’oliva i el julivert i lligar la salsa. Amb el foc apagat, afegir de nou el lluç i les cloïsses i deixar madurar uns minuts amb la cassola tapada.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario