Ingredients:
400 gr de pasta (espaguetis, macarrons...)
30 gr de mantega
30 gr d’oli d’oliva
1 ceba picada
1 all picat
100 gr de pernil en dauets
250-300 gr de bolets variats tallats a daus o rodanxes (depenent del bolets)
200 gr de nata
Elaboració:
Coure la pasta amb aigua i sal al dente. Colar, refrescar amb aigua freda i reservar.
Daurar l’all en l’oli i la mantega. Afegir i ofegar la ceba. Afegir el pernil i ofegar dos minuts.
Afegir els bolets i saltejar (a foc fort) fins que perdin el líquid. Salpebrar. Afegir la nata i coure uns minuts a foc mig. Afegir la pasta cuita, remoure bé i deixar reposar dos minuts a fora del foc.
Servir calent i amb formatge parmesà.
És recomanable triar bolet de temporada. Aquesta recepta es va fer amb diferents varietats de tardor (cama gris, rovelló, cep, xampinyó, llanega de peu blau, peu de rata, llengua de bou, rossinyol, carlet...) comprat a la botiga Petràs de la boqueria per 14 euros el quilo (cep i rovelló a part...).
domingo, 23 de noviembre de 2008
PASTA AMB BOLETS, PERNIL I NATA
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario