Salud y sabor se combinan en las patatas Pat Diet con las mismas cualidades gustativas de las patata de siempre. Variedades especialmente seleccionadas, cultivadas con el mayor esmero tras rigurosos controles de calidad, dan como resultado un producto con sólo 60 Kcal por cada 100 gr.
100 % Patatas Naturales y con una excelente fuente de vitaminas y minerales.
Indicadas para dientas hipocalóricas o simplemente para un estilo de vida saludable.
Disfrútalas hervidas, tu paladar y tu organismo lo agradeceran.
Qui posa el jeto per aquest text és Mª Isabel Beltran Margarit (Médica Nutricionista).
Aquesta és la explicació que podem trobar al paquet de patates Pat Diet. Una selecció (no s'explica de quin tipus) que aconsegueix una patata semblant a la resta de les que podem trobar als supermercts (és a dir, la monalisa), però amb menys fècula (això és el que he deduït). Pat Diet és de la casa Patatas Naturales (?), marca que pertany, alhora, a l'empresa Sun Lite. Tant de nom New Age ja fa coseta.
I dic jo que si li treiem a fècula a la patata ens quedem amb la meitat de la patata, no? Com si prenguessim whisky sense alcohol (falta poc, ja hi ha cervesa i fins i tot vi) o mayonesa sense ou (que també existeix, clar). La diferència amb aquests aliments citats és la necessitat real d'un producte com aquest davant de la intol.lerància cap aquestes substàncies o per qüestions de seguretat (alimentària o viària).
En el cas de la patata, aquesta extracció es deu a motius dietètico-estètics. Ja que una persona intol.lerant a la fècula no pot prendre Pat Diet perquè no pot prendre gens de fècula.
Posem per cas que les Pat Diet contenen un 50% de fècula respecte de les patates "normals". Per què no consumir mitja ració de patata tradicional (i bona de veritat: del bufet, ratte, kennebec...), amb totes les seves propietats saludables i organolèptiques? És a dir, consumir de forma responsable i equilibrada un producte que s'ha consumit durant segles i ha demostrat ser saludable i apte per a tota dieta equilibrada, més d'un dels pilars de l'alimentació mundial.
Potser en breu podrem veure cansalada i pernil ibèric amb la meitat de greix –produït de forma natural: matant de gana els porcs–. En comptes de ser responsables i decidir què mengem i en quina quantitat, doblarem la ració consumint un producte modificat amb objectius possiblement allunyats als de satisfer les nostres necessitats gastronòmiques.
No voldria que el discurs sonés aznarià (dejenme que me tome las copas de vino tranquilo...). De fet, el discurs no es posa de front amb cap llei, sinó amb una forma de concebre el menjar que s'apropa a la barreta energètica i els batuts per aprimar en forma de producte tradicional.
Podeu al.lucinar més a: www.patatasnaturales.com
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario