jueves, 27 de mayo de 2010

S'acabó...

Ahir vam tenir la última classe les curs de sommelier al Sant Ignasi. Classe amb l'Alex Duran de vins del Loire i petita degustació de coses (uns formatges, uns embotits...) amb l'excusa de maridar.
Ha estat un curs intens, hem après molt i he pogut conèixer gent molt interessant.
Sempre ens despedim en aquestes ocasions dient que ens hem de seguir veient, organitzant sopars (i cates i sortides a cellers, en aquest cas) sabent que és molt complicat. Jo em conformo en saber que els companys i els professors són allí, que podem comptar els uns amb els altres i que ens seguirem trobant per aquestes Vinyes del Senyor.
En la litúrgia religiosa (religió de reunir) cristiana el vi te un paper important de comunicó amb Déu, és la sang de Crist i ajuda a fer baixar la hòstia. En el món terrenal i laic fa un paper bastant similar.
Per acabar, i seguint amb aquesta divagació religiosa de chichinabo, us passo una foto improvitzada de final de curs (on malauradament no hi sóm tots) que hem volgut titular EL SANT BERENAR. 
Sigueu beneïts!


A la foto (de dalt a baix i d'esquerra a dret): Jonathan, Irene, Manel (jo), Inés, Paco (esto con un poco de hielo y casera estaría estupendo), Alex (el profe), Clara Chíes), Clara Antúnez i la Marta.

1 comentario:

Unknown dijo...

gran tarda, la d'ahir...

Clara