miércoles, 28 de mayo de 2008

CREPPES SUZETTE


(4 persones)

Massa de les crepes
125 grs de farina
2 ous
¼ litre de llet
30 grs de mantega avellana (tècnica: apareix al dossier. Es fa amb mantega normal)
2 c.s. de curaçao (o cointreu, Grand marnier o conyac)
30 grs de suc de mandarina
245 grs de sucre
sal

Elaboració:
Barrejar farina tamisada amb la llet (preferiblement tíbia). Afegirr ous (millor batuts). Ha de quedar tot sense grumolls. Acebar d’afegir la resta d’ingredients (la mantega que no estigui calenta), remenar bé. Tamisar i reservar a la nevera. Deixar reposar una hora.
Fer les crepes en una paella engreixada amb mantega clarificada.

Farciment de crepes:
100 grs de mantega
100 grs de sucre glas
30 grs de curaçao
50 grs de suc de mandarina

Pomar la mantega i incorporar-hi els ingredients remenant.

Al pase per ració:
Farcir els crepes amb la mantega i doblar-los en forma triangular. En una paella amb mantega, enrossir una cullerada de sucre. Quan comenci a caramel.litzar, afegir un raig de curaçao i flamejar. Mentres, afegir les crepes. Quan s’apagui la flama, afegir la resta de suc de mandarina i evaporar una mica.
Servir.

No hay comentarios: