(4 persones)
Ingredients:
500 grs fumet de peix
320 grs d’arròs (4 grapats)
20 cloïsses
300 g de castanyons (sèpies petites) o de sèpia
2 grans d'all ciselé
200 grs ceba ciselé
100 grs de pebrot en macedònia
200 grs tomàquets TPM
pebre roig dolç
safrà
julivert
oli
sal
1 cullerada de romesco (o salsa vizcaina).
Preparació
En una cassola amb oli calent, sofregir els castanyons previament salats. Decantar i reservar. En el mateix oli, daurar l’all. Afegir la ceba i daurar. Afegir el pebrot i daurar. Afegir el tomàquet, deixar reduir l’aigua i coure. Deixar concentrar el sofregit.
Afegir de nou els castanyons, l’arròs i anacarar. Afegir el romesco (si és o salsa vizcaïna, encara no). Mullar amb el fumet. Afegir pebre vermell i safrà. Deixar coure a foc mig 15 minuts.
Mentretant, obrir lesw cloïsses en un altre recipient amb un raig d’aigua. Procurar que s’obrin i retirar. Afegir el suc a l’arròs. Apagar el foc, afegir les cloïsses i deixar reposar uns minuts.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario