4 persones
Gelatina
2 fulles de gelatina
El suc de 2 taronges
100 gr aigua
2 c.s. de sucre
Posar l’aigua, el suc d taronja i el sucre a bullir. Quan arrenqui el bull apagar el foc deixar atemperar i posar el preparat en un motllo a la nevera.
Taronges
8 taronges
pelar al viu les taronges i extreure’n els grills sense pells, amb l’ajut del ganivet office.
Torró de sucre
50 gr de fruits secs (pistatxo, avellana, ametlla, pinyó...)
150 gr de sucre
En una reductora posar al foc el sucre amb unes gotes d’aigua i fer un caramel ros. Mentrestant, torrem una mica els fruits secs, pelats.
En una base resistent a la calor hi posem un paper sulfuritzat o bé un paper de plata untat amb oli. Hi posem les fruits secs escampats i amb compte hi avoquem el caramel. Tapem amb un altre paper sulfuritzat i amb una rodillo fem una làmina el més fina que poguem. L’ideal seria fer-ho amb dues silpats. Un cop fred, trenquem el torró a trossos.
Al pase per ració
Els grills de dues taronges
Una bola de gelat de vainilla de qualitat
Gelatina de taronja trinxada o tallada a dauets
Torró de fruits secs
En un plat fons hi posem els grills de taronja, escampem per sobre una mica de gelatina. A sobre hi posem la bola de gelat i espolsem amb els trossos de torró. Podem decorar amb unes fulles de menta, una làmina del torró...
No hay comentarios:
Publicar un comentario