domingo, 12 de abril de 2009

Vapor a EPS

El passat dia 5 d'abril, en el suplement  dominical del diari El País, va aparèixer el reportatge A Todo Vapor sobre la cuina al vapor, redactat per mi.

El reportatge parla d'aquesta tècnica culinària des d'un punt de vista didàctic i àgil i aborda aspectes històrics, culturals i tècnics. A més, es mostren i s'analitzen diferents aarells existents al mercat per a realitza cuina al vapor, fotografiats per Jordi Sarrà i amb l'estillisme de Magda Martínez, i es descriuen 3 receptes diferents, elaborades per mi mateix. 

Hi destaca també la col.laboració de professionals i especialistes com Adriana Ortemberg, Josep Maria Kao (Restaurant Shangai) i Joan Roca (Celler de Can Roca).

1 comentario:

deliciosa martha dijo...

Moltíssimes felicitats!!! No vaig poder comprar el suplement de El País. Me'l podries deixar per llegir-lo o el puc trobar on line?
Un petonàs!!